Revine, după patru ani: Andy Murray ar putea evolua la Roland Garros

Ultima actualizare:

Andy Murray (77 ATP) dă semne că se pregătește pentru Roland Garros, acolo unde a participat, ultima dată, în urmă cu patru ani, în 2020. Scoțianul va evolua, în vederea turneului din Franța, la competiția ATP de la Geneva (Elveţia), lăsând în urmă problemele medicale cu care s-a confruntat, în ultima vreme.

Andy Murray ar putea participa la Roland Garros (FOTO: EPA)
Andy Murray ar putea participa la Roland Garros (FOTO: EPA)

Jucătorul în vârstă de 36 de ani are toate șansele să spună „adio” carierei de tenis și să se retragă, în sezonul acesta, din „sportul alb”, a jucat ultima dată într-o competiție oficială la sfârșitul lunii martie, luând apoi o pauză forțată, pricinuită de o accidentare la ligamentele gleznei, în turul al treilea al turneului de la Miami, din Florida.

A riscat să nu se opereze, de dragul a încă unui Grand Slam

Dublu campion olimpic la simplu, în 2012 şi 2016, Murray a ales să nu se opereze, dar și-a amânat revenirea de teama unei complicații, care l-ar putea împiedica să aibă o ultimă apariţie la un turneu de Grand Slam. Totuși, scoțianul pare gata să revină pe zgură la Geneva, competiție care va începe pe 18 mai, în vederea turneului de la Roland Garros, programat între 28 mai și 9 iunie. Fostul lider al clasamentului mondial nu a mai jucat la Roland Garros încă din 2020, care a fost ultima sa participare la această competiţie, din cauza problemelor pe care le-a avut la şold și care i-au dat mari bătăi de cap. 
Murray s-a remarcat printr-o carieră fabuloasă, de-a lungul căreia a cucerit nu mai puțin de 46 de titluri, câștigând premii în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro. În materie de Grand Slam, Murray s-a impus în două rânduri la Wimbledon, în 2013 și 2016 și o dată la US Open, în anul 2012. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net